Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Pære
1
Æg til panering
Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.
Pisk æg med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Hak agurk groft.
Bland snittet kålsalat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål.
Krydr med et nip salt og peber.
Skær svinekød i skiver.
Anret svinekød og pæreslaw på tallerkener.
Server med BBQ-sauce.