Skip to main content
Gyldenbagte grillostenuggets
Gyldenbagte grillostenuggets

Gyldenbagte grillostenuggets

med mango-coleslaw og srirachamayonnaise

4.3
(217)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Har du børn, som elsker ost og nuggets? Så skal du helt sikkert introducere dem til denne fantastiske opskrift, der kombinerer favoritterne. Dejligt sprøde ostenuggets med grillostenuggets serveres med lige så sprøde hjemmelavede fritter. Spændende tilbehør er en både sød og syrlig mango-coleslaw med aioli, purløg og citronsaft og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Nem
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 pose

Purløg

1 stk

Grillost

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

1 stk

Gulerod

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Citron

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)4497 kJ
Kalorier (kcal)1075 kcal
Fedt65.2 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat88.1 g
Sukker22.6 g
Kostfibre11.8 g
Protein39.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered frugt og grønt
2

Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak purløg fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).

Paner grillost
3

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. 

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. 

Kom hvedemel [½ dl | 1 dl] i en tredje dyb tallerken. 

Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillostenuggets
4

Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk].

Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.

Lav mango-coleslaw
5

Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, mango, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grillostenuggets, mango-coleslaw og fritter på tallerkener. 

Server med srirachamayonnaise.