topBanner
Grøntsagswok

Grøntsagswok

med hvidløgsris & mynte

På med forklædet, fyr op i wokken, og aftensmaden er allerede på bordet efter 30 minutter. Du tager din grøntsagswok til nye højder med en lækker sauce, der vidunderligt parrer sig med aromatiske hvidløgsris. Top med friske urter og en dejlig skvæt limesaft, og med ét har du en syndigt god middag, som du kommer til at drømme om i lang tid fremover.

Tags:Vegetarisk
Allergener:jordnødderglutensesamsojasulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris, vilde

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Zucchini, rund

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Portobello

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

1 pose

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

250 ml

Vand*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1542 kJ
Kalorier (kcal)369 kcal
Fedt7 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat63 g
Sukker18 g
Protein14 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie og en klat smør i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt ris og vand. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak mynte- og korianderblade groft. Skær zucchini i 3 cm tern. Skær peberfrugt i strimler. Skær svampe i tynde skiver. Hak peanuts groft. Skær lime i både.

3

Bland asiatisk dressing og vand [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, peberfrugt, svampe med et nip salt i 3-4 min.

5

Tilsæt marinade og spinat. Lad simre i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med stegte grøntsager, mynte og koriander. Server med limebåde.