På med forklædet, fyr op i wokken, og aftensmaden er allerede på bordet efter 30 minutter. Du tager din grøntsagswok til nye højder med en lækker sauce, der vidunderligt parrer sig med aromatiske hvidløgsris. Top med friske urter og en dejlig skvæt limesaft, og med ét har du en syndigt god middag, som du kommer til at drømme om i lang tid fremover.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
1 stk
Basmatiris, vilde
75 g
Hvidløgsfed
20 g
Mynte & koriander
efter behov
Zucchini, rund
2.5 dl
Rød peberfrugt
Portobello
Lime
Asiatisk woksauce
(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)Spinat
Peanuts
(Indeholderjordnødder)Smør* efter behov
(Indeholdermælk)Vand*
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt ris og vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak mynte- og korianderblade groft. Skær zucchini i 3 cm tern. Skær peberfrugt i strimler. Skær svampe i tynde skiver. Hak peanuts groft. Skær lime i både.
Bland asiatisk woksauce og vand* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, peberfrugt, svampe med et nip salt* i 3-4 min.
Tilsæt marinade og spinat. Lad simre i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med stegte grøntsager, mynte, koriander og peanuts. Server med limebåde.