topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grøntsagswok

Grøntsagswok

med hvidløgsris & mynte

På med forklædet, fyr op i wokken, og aftensmaden er allerede på bordet efter 30 minutter. Du tager din grøntsagswok til nye højder med en lækker sauce, der vidunderligt parrer sig med aromatiske hvidløgsris. Top med friske urter og en dejlig skvæt limesaft, og med ét har du en syndigt god middag, som du kommer til at drømme om i lang tid fremover.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Vilde basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Zucchini, rund

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Portobello

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

60 g

Spinat

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)65 kcal
Energi (kJ)271 kJ
Fedt0.8 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat12.8 g
Sukker9.5 g
Protein1.4 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt ris og vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Hak mynte- og korianderblade groft. Skær zucchini i 3 cm tern. Skær peberfrugt i strimler. Skær svampe i tynde skiver. Hak peanuts groft. Skær lime i både.

Bland marinade
3

Bland asiatisk woksauce og vand* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, peberfrugt, svampe med et nip salt* i 3-4 min.

Tilsæt marinade
5

Tilsæt marinade og spinat. Lad simre i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med stegte grøntsager, mynte, koriander og peanuts. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image