HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGrøntsagswok
topBanner
Grøntsagswok

Grøntsagswok

med hvidløgsris & mynte

På med forklædet, fyr op i wokken, og aftensmaden er allerede på bordet efter 30 minutter. Du tager din grøntsagswok til nye højder med en lækker sauce, der vidunderligt parrer sig med aromatiske hvidløgsris. Top med friske urter og en dejlig skvæt limesaft, og med ét har du en syndigt god middag, som du kommer til at drømme om i lang tid fremover.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensesamsojasulfitterjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Basmatiris, vilde

75 g

Hvidløgsfed

20 g

Mynte & koriander

efter behov

Zucchini, rund

2.5 dl

Rød peberfrugt

Portobello

Lime

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

Spinat

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)535.4473 kJ
Kalorier (kcal)127.975 kcal
Fedt5.92 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat14.0775 g
Sukker9.9 g
Protein3.87 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt ris og vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak mynte- og korianderblade groft. Skær zucchini i 3 cm tern. Skær peberfrugt i strimler. Skær svampe i tynde skiver. Hak peanuts groft. Skær lime i både.

3

Bland asiatisk woksauce og vand* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, peberfrugt, svampe med et nip salt* i 3-4 min.

5

Tilsæt marinade og spinat. Lad simre i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med stegte grøntsager, mynte, koriander og peanuts. Server med limebåde.