Butterdejstærte med grønne asparges
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Butterdejstærte med grønne asparges

Butterdejstærte med grønne asparges

Delevenlig ret | med prosciutto og finrevet ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer dine medspisende med denne elegante forårstærte! Den indeholder prosciutto, en fraiche- og ostecreme og grønne asparges. Med vores færdige butterdej er tærten lynhurtig at smække sammen, og alle vil tro at du har stået i køkkenet i timevis for at lave den.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Butterdej

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

75 g

Prosciutto

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Timian

1 pakke

Asparges, grøn

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2827 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat39.7 g
Sukker2 g
Protein24.5 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Forbered fyld
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.

Pluk timian.

Bland fraiche, finrevet ost, timian og et nip peber i en lille skål. 

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

Forbered butterdej
2

Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir.

Skær 8 strimler på 3 cm på butterdejs lange sider.

Lav tærte
3

Fordel prosciutto langs midten af butterdej, og top med fraichedressing og asparges på langs.

Fold butterdejssiderne ind over fyld.

Fold butterdejsstrimler skiftevis ind over fyld, så fyld dækkes og et fletmønster skabes.

Bag tærte i ovnen i 20 min, eller indtil overflade er gylden.

Server
4

Server aspargestærte mens den er varm.