
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Imponer dine medspisende med denne elegante forårstærte! Den indeholder prosciutto, en fraiche- og ostecreme og grønne asparges. Med vores færdige butterdej er tærten lynhurtig at smække sammen, og alle vil tro at du har stået i køkkenet i timevis for at lave den.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
225 g
Butterdej
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
75 g
Prosciutto
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
40 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Timian
125 g
Asparges, grøn

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.
Pluk timian.
Bland fraiche, finrevet ost, timian og et nip peber i en lille skål.
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir.
Skær 8 strimler på 3 cm på butterdejs lange sider.

Fordel prosciutto langs midten af butterdej, og top med fraichedressing og asparges på langs.
Fold butterdejssiderne ind over fyld.
Fold butterdejsstrimler skiftevis ind over fyld, så fyld dækkes og et fletmønster skabes.
Bag tærte i ovnen i 20 min, eller indtil overflade er gylden.

Server aspargestærte mens den er varm.