HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChorizo
topBanner
Chorizo

Chorizo

med pastasalat, majskolbe, urtesmør & bagt peberfrugt

Fejr det varmere vejr med denne sommerlige, cremet pastasalat. Den afbalancerer ‘al dente’ penne med bagte peberfrugter, løg og majs og krydret pølse, som du tilbereder lige så let på grillen som i ovnen. Den perfekte ret til at en varm sommeraften!

Allergener:mælkglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid45 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Rød peberfrugt

Fraiche

(Indeholdermælk)

Gul peberfrugt

Chorizo-pølse

Penne

(Indeholdergluten, soja)

Majskolbe

Kruspersille

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)840.984 kJ
Kalorier (kcal)201 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat4 g
Sukker0.9 g
Protein12 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær rødløg i kvarte. Fordel rødløg og peberfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i 25-30 min. Hak persille fint (gem et par blade til anretning). 

2

Hak persille fint (gem et par blade til anretning). Halver majskolbe. Bland ½ persille, smør* [1 spsk pr. person], salt* og peber* i en skål. Smør majskolber med urtesmør, og pak ind i sølvpapir. Læg majskolber på en ovnrist, og bag i 20-35 min. TIPS: Vend majskolberne halvvejs, så de bliver jævnt bagt. GRILL: Læg indpakkede majskolber på risten, og grill i 20-25 min.

3

Kog pasta i 9 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden. Bland resterende persille, fraiche, et nip salt* og peber* i en skål, og stil til side.

4

Læg pølser på en bageplade med bagepapir, og bag i 10 min. GRILL: Læg pølser på risten, og grill i 10 min.

5

Fjern kerner fra peberfrugter. Hak rødløg og peberfrugter groft. Bland peberfrugt med persilledressing i en skål, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt pasta, og vend sammen.

6

Anret pastasalat, pølser og majs på tallerkener. Top med persilleblade.