Fejr det varmere vejr med denne sommerlige, cremet pastasalat. Den afbalancerer ‘al dente’ penne med bagte peberfrugter, løg og majs og krydret pølse, som du tilbereder lige så let på grillen som i ovnen. Den perfekte ret til at en varm sommeraften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rød peberfrugt
75 g
Fraiche
1 stk
Peberfrugt
200 g
Chorizo-pølse
250 g
Penne
1 stk
Majskolbe
1 pose
Kruspersille
1 stk
Rødløg
efter behov
Smør
Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær rødløg i kvarte. Fordel rødløg og peberfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i 25-30 min. Hak persille fint (gem et par blade til anretning).
Hak persille fint (gem et par blade til anretning). Halver majskolbe. Bland ½ persille, smør* [1 spsk pr. person], salt* og peber* i en skål. Smør majskolber med urtesmør, og pak ind i sølvpapir. Læg majskolber på en ovnrist, og bag i 20-35 min. TIPS: Vend majskolberne halvvejs, så de bliver jævnt bagt. GRILL: Læg indpakkede majskolber på risten, og grill i 20-25 min.
Kog pasta i 9 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden. Bland resterende persille, fraiche, et nip salt* og peber* i en skål, og stil til side.
Læg pølser på en bageplade med bagepapir, og bag i 10 min. GRILL: Læg pølser på risten, og grill i 10 min.
Fjern kerner fra peberfrugter. Hak rødløg og peberfrugter groft. Bland peberfrugt med persilledressing i en skål, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt pasta, og vend sammen.
Anret pastasalat, pølser og majs på tallerkener. Top med persilleblade.