HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Oksekød
topBanner
Krydret oksekød

Krydret oksekød

med mandler & persille

Børnevenlig

Vores kok Sophie har botaniseret i verdens spisekammer og præsenterer her en spændende hverdagsopskrift på persillecouscous og baharatkrydret oksekød - Mellemøstens yndlings krydderiblanding med en utrolig smag. Stegt oksekød med grøntsager og knuste tomater i en aromatisk og smagsintensiv gryderet, der får dine smagsløg til at danse mavedans med glæde. Mandler og en klat creme giver retten prikken over i’et

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælknødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Bredbladet persille

100 g

Hvidløgsfed

250 g

Gulerod, gul

20 g

Rød peberfrugt

¼ tsk

Citron

2.5 dl

Oksebouillon

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

Hakket oksekød

Baharat

Hakkede tomater

Fraiche

(Indeholdermælk)

Mandler

(Indeholdernødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1970.6639 kJ
Kalorier (kcal)471 kcal
Fedt18.361 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat41.22 g
Sukker1.6 g
Protein33.87 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak persille groft.

2

Bring vand* og oksebouillon i kog i en kasserolle. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Læg låg på, og fjern kasserollen fra varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 2-3 min.

4

Tilsæt hakket oksekød, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, citronskal og Baharat, og steg videre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, vand* [1/2 dl, 2 pers.] og et nip salt*, og lad simre i 2-3 min.

5

Rør 1/2 persille i kasserollen med couscous.

6

Anret persillecousous i dybe tallerkener. Top med oksekød, mandler, fraiche og resterende persille. Server med citronbåde.