topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret oksekød

Krydret oksekød

med mandler & persille

Vores kok Sophie har botaniseret i verdens spisekammer og præsenterer her en spændende hverdagsopskrift på persillecouscous og baharatkrydret oksekød - Mellemøstens yndlings krydderiblanding med en utrolig smag. Stegt oksekød med grøntsager og knuste tomater i en aromatisk og smagsintensiv gryderet, der får dine smagsløg til at danse mavedans med glæde. Mandler og en klat creme giver retten prikken over i’et

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Citron

4 g

Oksebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Hakket oksekød

2 g

Baharat krydderiblanding

pakke

Hakkede tomater

1 pakke

Finthakkede tomater

75 g

Fraiche

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)471 kcal
Energi (kJ)1971 kJ
Fedt18.36 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat41.22 g
Sukker1.6 g
Protein33.87 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Skær peberfrugt i 2 cm tern. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak persille groft.

Kog couscous
2

Bring vand* og oksebouillon i kog i en kasserolle. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Læg låg på, og fjern kasserollen fra varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 2-3 min.

Steg kød
4

Tilsæt hakket oksekød, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, citronskal og Baharat, og steg videre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, vand* [1/2 dl, 2 pers.] og et nip salt*, og lad simre i 2-3 min.

Lav persillecouscous
5

Rør 1/2 persille i kasserollen med couscous.

Server
6

Anret persillecousous i dybe tallerkener. Top med oksekød, mandler, fraiche og resterende persille. Server med citronbåde.