
Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta! Vi steger frikadeller som får et skønt twist af at krydres med oregano og vores færdiglavede krydderiblanding Mamas favorit! Samtidig bikser vi en skøn salat sammen med orzo, calabrese pesto, oliven, tomater og peberfrugt. Vi topper med frisk persille og så er maden klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket oksekød
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
180 g
Orzo
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Bredbladet persille
120 g
Calabresepesto
4 g
Bouillon
1 g
Oregano, tørret
(Kan indeholde spor af: Sennep, Mælk, Rug, Byg, Havre, Hvede, Spelt, Kamut, Khorasanhvede, Gluten)
1 stk
Æg
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Kog orzo i 6 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hakket svine-/kalvekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, salt* [½ tsk | 1 tsk], et nip peber*, hvidløg, Mamas Favorit og oregano i en stor skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person), og overfør til en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Hak persille fint. Hak oliven groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær tomat i 2 cm tern.

Vend oliven, tomat, peberfrugt, halvdelen af persille og halvdelen af calabresepesto i gryden med færdigkogt orzo.

Anret orzo i dybe tallerkener. Top med hakkebøf og resterende calabresepesto. Drys med resterende persille.