topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk pastasalat

Græsk pastasalat

med pandestegte kikærter og salatostdressing

Hvad er bedre en varm sensommeraften end en frisk pastasalat med masser af skønne ingredienser? Vi blander farfalle, stegte kikærter, cherrytomater, peberfrugt, kalamataoliven, agurk og persille. Vores salat får en fantastisk smag ved at blandes med den skønne ostedressing med salatost, fraiche, dild og citron.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Farfalle

½ stk

Rødløg

½ pakke

Kikærter

½ stk

Citron, økologisk

1 stk

Agurk

125 g

Cherrytomater

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Dild

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

⅓ spsk

Vand (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)851 kcal
Energi (kJ)3560 kJ
Fedt24.6 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat116.5 g
Sukker17.8 g
Protein33.5 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i et dørslag. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
2

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Krydr rødløg med et stort nip salt* i en lille skål. Hæld væde fra kikærter [½ pakke, 2P], og dup tørre med køkkenrulle. Riv citronskal [½ stk, 2P], og del citron i to. TIP: Saltet blødgør løget og skylles af senere.

Steg kikærter
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5-6 min, eller indtil gyldne. Tag panden af varmen, tilsæt citronskal og et nip salt* og peber*, og vend sammen.

Forbered grøntsager
4

Skær agurk i 1 cm tern. Skær cherrytomateri halve. Hak oliven groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Pluk persille. Hak dild fint.

Lav salatostdressing
5

Mos salatost i en lille skål med en gaffel. Tilsæt fraiche [½ pakke, 2P], dild, sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], vand* [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt* og peber*, og rør rundt. Skyl rødløg under koldt vand* i en si. Vend pasta, grøntsager, oliven, halvdelen af persille og halvdelen af salatostdressing i en stor skål, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pastasalat i dybe tallerkener. Dryp med resterende salatostdressing. Top med kikærter og resterende persille.