Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk kofta

Græsk kofta

med appelsintabouleh og kølende yoghurt

I aften laver vi vidunderlige koftaer, der får et spændende twist af at farsen indeholder Panamad og persille. Et farverigt og indbydende tilbehør er appelsintabouleh med couscous, agurk, tomat og persille. Vi topper med kølende yoghurt, og så er maden færdig!

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Panamad

250 g

Hakket oksekød

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Appelsin

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)627 kcal
Energi (kJ)2621 kJ
Fedt19.7 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat70.2 g
Sukker18.5 g
Protein39.7 g
Salt6.3 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Tilbered couscous
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og kyllingebouillon i kog i en gryde.

Bland couscous, tranebær og bouillonvand i en skål, og lad trække under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Bland fars
2

Hak persille [½ pose, 2P] fint.

Bland hakket oksekød, Panamad, æg [1 stk | 2 stk], rasp, halvdelen af persille, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Hak tomat og agurk fint.

Skræl appelsin [1/2 stk, 4P], fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Bland tabouleh
5

Vend tomat, agurk, appelsin og resterende persille i skålen med couscous.

Smag til med salt og peber.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret appelsintabouleh på tallerkener.

Top med koftaer og yoghurt.