Græsk inspireret tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk inspireret tortelloni

Græsk inspireret tortelloni

med cremet ostedressing og kalamataoliven

Grækenland eller Italien? I aften behøver du ikke vælge, aftenens opskrift byder nemlig på smagsoplevelser fra begge lande. Vi laver en lækker pastaret med tortelloni, peberfrugt, rødløg, græsk salatost og kalamataoliven. Vi serverer vores skønne pasta med en cremet ostedressing og frisk persille.

Tags:
One Pan
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

250 g

Cherrytomater

1 pose

Oregano

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Kalamataoliven

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)811 kcal
Energi (kJ)3394 kJ
Fedt43.9 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat72.8 g
Sukker19.2 g
Protein27.71 g
Salt3.9 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Hak oliven groft. Halver cherrytomater. Hak oregano og persille fint.

Lav hvidløgsolie
3

Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | ½ tsk], et nip peber*, halvdelen af oregano, halvdelen af persille og halvdelen af hvidløg i en stor skål.

Bland pasta og grøntsager
4

Vend salatost [2 spsk | 4 spsk], pasta og grøntsager i skålen med hvidløgsolie.

Lav ostedressing
5

Bland resterende salatost med fraiche [½ pakke, 2P] og resterende hvidløg og oregano i en lille skål, og krydr med et nip peber*.

Server
6

Anret pasta og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med ostedressing. Drys med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image