Skip to main content
Græsk inspireret tortelloni

Græsk inspireret tortelloni

med cremet ostedressing og kalamataoliven

4.1
(257)

Grækenland eller Italien? I aften behøver du ikke vælge, aftenens opskrift byder nemlig på smagsoplevelser fra begge lande. Vi laver en lækker pastaret med tortelloni, peberfrugt, rødløg, græsk salatost og kalamataoliven. Vi serverer vores skønne pasta med en cremet ostedressing og frisk persille.

Tags:
One Pan
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni

(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

250 g

Cherrytomater

1 pose

Oregano

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder: Mælk)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

40 g

Oliven

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)811 kcal
Energi (kJ)3394 kJ
Fedt43.9 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat72.8 g
Sukker19.2 g
Kostfibre10.4 g
Protein27.7 g
Salt3.9 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Hak oliven groft. Halver cherrytomater. Hak oregano og persille fint.

Lav hvidløgsolie
3

Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | ½ tsk], et nip peber*, halvdelen af oregano, halvdelen af persille og halvdelen af hvidløg i en stor skål.

Bland pasta og grøntsager
4

Vend salatost [2 spsk | 4 spsk], pasta og grøntsager i skålen med hvidløgsolie.

Lav ostedressing
5

Bland resterende salatost med fraiche [½ pakke, 2P] og resterende hvidløg og oregano i en lille skål, og krydr med et nip peber*.

Server
6

Anret pasta og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med ostedressing. Drys med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image