
Græsk inspireret tortelloni
med cremet ostedressing og kalamataoliven
Grækenland eller Italien? I aften behøver du ikke vælge, aftenens opskrift byder nemlig på smagsoplevelser fra begge lande. Vi laver en lækker pastaret med tortelloni, peberfrugt, rødløg, græsk salatost og kalamataoliven. Vi serverer vores skønne pasta med en cremet ostedressing og frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
250 g
Cherrytomater
1 pose
Oregano
1 pose
Bredbladet persille
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
40 g
Kalamataoliven
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Hak oliven groft. Halver cherrytomater. Hak oregano og persille fint.
Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | ½ tsk], et nip peber*, halvdelen af oregano, halvdelen af persille og halvdelen af hvidløg i en stor skål.
Vend salatost [2 spsk | 4 spsk], pasta og grøntsager i skålen med hvidløgsolie.
Bland resterende salatost med fraiche [½ pakke, 2P] og resterende hvidløg og oregano i en lille skål, og krydr med et nip peber*.
Anret pasta og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med ostedressing. Drys med resterende persille.