
Grækenland eller Italien? I aften behøver du ikke vælge, aftenens opskrift byder nemlig på smagsoplevelser fra begge lande. Vi laver en lækker pastaret med tortelloni, peberfrugt, rødløg, græsk salatost og kalamataoliven. Vi serverer vores skønne pasta med en cremet ostedressing og frisk persille.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Tortelloni
(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
250 g
Cherrytomater
1 pose
Oregano
1 pose
Bredbladet persille
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
½ pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
40 g
Oliven
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Hak oliven groft. Halver cherrytomater. Hak oregano og persille fint.

Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | ½ tsk], et nip peber*, halvdelen af oregano, halvdelen af persille og halvdelen af hvidløg i en stor skål.

Vend salatost [2 spsk | 4 spsk], pasta og grøntsager i skålen med hvidløgsolie.

Bland resterende salatost med fraiche [½ pakke, 2P] og resterende hvidløg og oregano i en lille skål, og krydr med et nip peber*.

Anret pasta og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med ostedressing. Drys med resterende persille.