HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræsk Inspireret Tortelloni
topBanner
Græsk inspireret tortelloni

Græsk inspireret tortelloni

med cremet ostedressing og kalamataoliven

Grækenland eller Italien? I aften behøver du ikke vælge, aftenens opskrift byder nemlig på smagsoplevelser fra begge lande. Vi laver en lækker pastaret med tortelloni, peberfrugt, rødløg, græsk salatost og kalamataoliven. Vi serverer vores skønne pasta med en cremet ostedressing og frisk persille.

Tags:VegetariskHurtigOne Pan
Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesoja, sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

250 g

Cherrytomater

1 pose

Oregano

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

40 g

Kalamataoliven

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie* (trin 3)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3393.6631 kJ
Kalorier (kcal)811.105 kcal
Fedt43.8957 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat72.8041 g
Sukker19.2 g
Protein27.714 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Hak oliven groft. Halver cherrytomater. Hak oregano og persille fint.

3

Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | ½ tsk], et nip peber*, halvdelen af oregano, halvdelen af persille og halvdelen af hvidløg i en stor skål.

4

Vend salatost [2 spsk | 4 spsk], pasta og grøntsager i skålen med hvidløgsolie.

5

Bland resterende salatost med fraiche [½ pakke, 2P] og resterende hvidløg og oregano i en lille skål, og krydr med et nip peber*.

6

Anret pasta og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med ostedressing. Drys med resterende persille.