Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Start weekenden på den bedst mulige måde med en stor, lækker morgenmad! Vi serverer bagels med ricotta og appelsin, grøn smoothie med ananas og avocado, og varmende havregrød med smørstegt æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Havregryn
(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
180 ml
Kokosmælk
2 stk
Æble
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
30 g
Spinat
1 dåse
Ananasskiver
1 stk
Avocado
1 stk
Citron
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
2 stk
Appelsin
75 g
Honning
15 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
2 spsk
Smør til æble
3 dl
Vand til havregryn
¼ tsk
Salt til havregryn
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Halver bagels.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir.
Varm i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Smør ricotta på begge sider af gennemvarme bagels. Top med appelsin, og dryp med honning [1 stk].
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Skyl spinat.
Pluk mynteblade, og gem fire blade til pynt.
Halver citron.
Kom ananas (inklusiv ananassaft), avocado, spinat, yoghurt, citronsaft og honning [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Kom havregryn, kokosmælk, and og salt i en lille gryde på middel varme, og kog op.
Sænk varmen, og lad simre under omrøring i 3-5 min, eller indtil væsken er kogt ind og grøden er cremet og blød.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Smelt smør i en lille gryde på middel varme.
Tilsæt æble og honning [1 stk], og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.
Hak mandler groft.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 2-3 min, eller indtil let brunet og velduftende.
Overfør til en lille skål
Anret havregrød i fire skåle, og top med honningstegte æbler og mandler.
Anret smoothie i glas, og pynt med mynteblade.
Server bagels på et skærebræt.