Go'morgen weekend-morgenmad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Go'morgen weekend-morgenmad

Go'morgen weekend-morgenmad

4 portioner | med ricottabagel, grøn smoothie og havregrød

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Start weekenden på den bedst mulige måde med en stor, lækker morgenmad! Vi serverer bagels med ricotta og appelsin, grøn smoothie med ananas og avocado, og varmende havregrød med smørstegt æble.

Allergener:
Havre
Hvede
Nødder
Mælk
Byg
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Havregryn

(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)

180 ml

Kokosmælk

2 stk

Æble

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

30 g

Spinat

1 dåse

Ananasskiver

1 stk

Avocado

1 stk

Citron

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

2 stk

Appelsin

75 g

Honning

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til æble

3 dl

Vand til havregryn

¼ tsk

Salt til havregryn

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7075 kJ
Kalorier (kcal)1691 kcal
Fedt71.9 g
Mættet fedt32.9 g
Kulhydrat207 g
Sukker77.1 g
Protein43 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. 

Halver bagels.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir. 

Varm i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Smør ricotta på begge sider af gennemvarme bagels. Top med appelsin, og dryp med honning [1 stk].

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Lav grøn smoothie
2

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skyl spinat.

Pluk mynteblade, og gem fire blade til pynt.

Halver citron.

Kom ananas (inklusiv ananassaft), avocado, spinat, yoghurt, citronsaft og honning [1 stk] i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Lav havregrød
3

Kom havregryn, kokosmælk, and og salt i en lille gryde på middel varme, og kog op.

Sænk varmen, og lad simre under omrøring i 3-5 min, eller indtil væsken er kogt ind og grøden er cremet og blød.

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Smelt smør i en lille gryde på middel varme.

Tilsæt æble og honning [1 stk], og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.

Hak mandler groft.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 2-3 min, eller indtil let brunet og velduftende.

Overfør til en lille skål

Server
4

Anret havregrød i fire skåle, og top med honningstegte æbler og mandler.

Anret smoothie i glas, og pynt med mynteblade.

Server bagels på et skærebræt.