Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den kendte klassiker Chèvre Chaud fra Frankrig - salat med gratineret gedeost, har du måske spist på restaurant. I dag tryller du den selv frem, og kan se frem til at lave denne fantastiske frokost på blot 15 min. Vores salat indeholder salat, æble og balsamico, og vi topper vores baguette med gedeost og honning-valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
100 g
Blandet salat
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
½ spsk
Olie til dressing
½ tsk
Sukker til dressing
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.
Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.
Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.
Bland balsamico, olivenolie og sukker i en stor skål.
Skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Vend salat og æble i skålen med dressing.
Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med gratineret gedeost, og drys med honning- valnødder.