Fransk chèvre chaud-salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk chèvre chaud-salat

Fransk chèvre chaud-salat

2 portioner | med gedeostbaguette

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den kendte klassiker Chèvre Chaud fra Frankrig - salat med gratineret gedeost, har du måske spist på restaurant. I dag tryller du den selv frem, og kan se frem til at lave denne fantastiske frokost på blot 15 min. Vores salat indeholder salat, æble og balsamico, og vi topper vores baguette med gedeost og honning-valnødder.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Blandet salat

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2336 kJ
Kalorier (kcal)558 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat54.6 g
Sukker20.3 g
Protein17.1 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Halver brød på langs, og derefter på bredden, så du har 4 stykker.

Kom brød på en bageplade med med bagepapir, dryp med olivenolie og smør med gedeost.

Krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.

Lav salat
2

Bland balsamico, olivenolie og sukker i en stor skål.

Skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Vend salat og æble i skålen med dressing.

Lav honning- valnødder
3

Hak valnødder groft, og vend dem med honning i en lille skål.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med gratineret gedeost, og drys med honning- valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image