Skip to main content
Dukkah-krydret laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dukkah-krydret laks

Dukkah-krydret laks

med syrlig perlecouscous og yoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Ugens fiskeret behøver slet ikke at være kedelig. Her har vi sat sammen en fortryllende kombination af velsmagende og smukke ingredienser. Vi krydrer laks med vores egen skønne krydderiblanding, som vi kalder Dukkah-godt, og steger den til perfektion. Fantastisk tilbehør er syrlig perlecouscous med tranebær, citron, hvidløg, tomat og spinat.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Pesce
Senf
Sesamzaad
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Tranebær

250 g

Laksefilet

7.5 g

Dukkah-Godt

2 stk

Tomat

½ stk

Citron

60 g

Spinat

1 pakke

Yoghurt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 3)

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3454 kJ
Kalorier (kcal)826 kcal
Fedt39.3 g
Mættet fedt14.7 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker15.4 g
Kostfibre5.8 g
Protein39.6 g
Salt2.6 g
Potassium246.5 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, tranebær og Hvide Løjer & Urter, og kog under låg på middel varme i 12-15 min, eller indtil bløde.

Hæld overskydende vand fra.

Steg laks
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og Dukkah-godt [½ pakke, 2P]. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Tilsæt tomat og spinat
3

Imens, hak tomat groft.

Skyl spinat.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Tilsæt citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], smør [2 spsk | 4 spsk], tomat og spinat til gryden med færdig perlecouscous, og vend sammen.

Server
4

Anret perlecouscous og laks i dybe tallerkener.

Top med yoghurt.