
Forkæl dig selv med en hjemmelavet BBQ-sauce med vores BBQ-stegt svineschnitzel. I denne enkle og lækre ret ovnbager vi kødet, og udnytter ovnen til også at lave sød kartoffelbåde. Lækkert og frisk tilbehør er blandet, grøn salat og hvidløgsfraiche.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
450 g
Sød kartoffel
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
60 g
Blandet salat
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Citrusfrugt
300 g
Svineschnitzel
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
1 spsk
Smør til sauce
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Placer svinekød på en anden bageplade med bagepapir, og krydr med salt, BBQ-krydderi og et nip peber.
Bag i ovnen i 14-18 min, eller indtil brunet og gennemtilberedt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl salat.
Halver citrusfrugt.
Kog BBQ-sauce, Worcestershire sauce, smør og vand i en lille gryde på middel varme i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Bland olivenolie, salat, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Bland fraiche og hvidløg i en lille skål.

Anret sød kartoffel, salat og svinekød på tallerkener.
Top kød med BBQ-sauce.
Server med hvidløgsdressing.