BBQ-stegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-stegt svineschnitzel

BBQ-stegt svineschnitzel

med sød kartoffel og hvidløgsdressing

Forkæl dig selv med en hjemmelavet BBQ-sauce med vores BBQ-stegt svineschnitzel. I denne enkle og lækre ret ovnbager vi kødet, og udnytter ovnen til også at lave sød kartoffelbåde. Lækkert og frisk tilbehør er blandet, grøn salat og hvidløgsfraiche.

Tags:
10 min prep
Allergener:
Æg
Soja
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder: Soja)

60 g

Blandet salat

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

1 stk

Citron

300 g

Svineschnitzel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

1 spsk

Smør til sauce

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2546 kJ
Kalorier (kcal)609 kcal
Fedt25.6 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat54.2 g
Sukker12.6 g
Protein37.5 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag sød kartoffel
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag svinekød
2

Placer svinekød på en anden bageplade med bagepapir, og krydr med salt, BBQ-krydderi og et nip peber.

Bag i ovnen i 14-18 min, eller indtil brunet og gennemtilberedt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav BBQ-sauce
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl salat.

Halver citron.

Kog BBQ-sauce, Worcestershire sauce, smør og vand i en lille gryde på middel varme i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Lav salat
4

Bland olivenolie, salat, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav dressing
5

Bland fraiche og hvidløg i en lille skål.

Server
6

Anret sød kartoffel, salat og svinekød på tallerkener.

Top kød med BBQ-sauce.

Server med hvidløgsdressing.