Poppins perfekt stegte kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Poppins perfekt stegte kylling

på en krans af grøntsager og purløgsdressing

Inviterer Mary Poppins i køkkenet, og lav hendes perfekte kylling. Den steges lækker og smagfuld med frisk rosmarin og hvidløg. Hertil serverer vi rodfrugter og grøntsager i alverdens farver, og vi anretter dem som en smuk, farverig krans rundt om kyllingen. Til sidst pynter vi med frisk purløgsdressing, og så er Poppins ellers klar til at spise med!

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Smør til sauce

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2166 kJ
Kalorier (kcal)518 kcal
Fedt23.1 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat37.5 g
Sukker8.3 g
Protein40.2 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, fraiche og et nip salt og peber i en lille skål.

3

Skyl spinat.

Hak tomat og agurk groft.

4

Pluk og hak rosmarinblade groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med rosmarin, hvidløg, salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt smør, vand og et nip salt og peber. Kog i 1 min, eller indtil let tyknet.

Skær færdig kylling i tynde skiver.

6

Anret kylling i midten af tallerkener.

Anret spinat, rodfrugter, agurk og tomat rundt om.

Top kylling med sauce fra stegepanden.

Dryp dressing over grøntsager.