Tag ud på en kulinarisk vandretur over høje bjerge og dybe kartoffeld(h)ale mod det forjættede cajun-land. Dyk ned i en dam af kokosmælk og tuml gennem en solid klat af afkølende creme fraiche, før du sætter dig på kanten og knitrer på de sprøde korianderchips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
75 g
Crème fraiche
60 g
Spinat
250 ml
Kokosmælk
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
450 g
Sød kartoffel
100 g
Røde linser
(Kan indeholde spor af: Gluten)
1 stk
Løg
2 g
Gul karrypulver
1 stk
Ingefær
4 g
Mild Mahal
2 spsk
Olivenolie
1.5 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20 min, eller indtil møre. Hak løg fint. Riv ingefær fint. Skyl linser under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg løg i 2-3 min. Tilsæt ingefær og Mild Mahal og Curry-on. Steg i 1-2 min. Tilsæt kokosmælk, vand* og grøntsagsbouillon. Rør rundt.
Tilsæt linser. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 20-25 min. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt en smule vand, hvis dhalen er for tyk.
Hak koriander fint. Bland koriander og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler. Fordel på en bageplade med bagepapir. Smør med korianderolie. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde. Tilsæt kartofler og spinat til gryden. Rør indtil spinaten er faldet sammen.
Anret dhal i dybe tallerkener. Server med korianderchips og creme fraiche [½ pakke, 2 pers.].