Skip to main content
Laksebagel og frugtsalat
Laksebagel og frugtsalat

Laksebagel og frugtsalat

2 portioner | med pære, æble og appelsin

3.5
(5)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her får du et komplet kit, der er skønt på alle tidspunkter af døgnet - en lækker sesambagel fyldt med røget laks, agurk og purløgs-crème fraiche, en frisk frugtsalat og en lille agurk-tomatsalat.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Mælk
Fisk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Sesambagel

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Æble

1 stk

Appelsin

1 stk

Pære

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til tomat

Næringsindhold

Energi (kJ)3298 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt35.4 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker30.7 g
Kostfibre9.6 g
Protein27.7 g
Salt4.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium403.5 mg
Calcium35.5 mg
Iron1.8 mg

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Del bagels på midten.

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du foretrækker dine bagels varme). 

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne. 

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær tomat og agurk i tynde skiver.

Hak purløg fint.

Bland crème fraiche, purløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav frugtsalat
3

Skær pære og æble i tynde, halve skiver.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Bland frugt i en stor skål.

Server
4

Smør begge sider af bagels med crème fraiche-dressing.

Top undersiden med agurk og laks revet i mindre stykker, og luk med oversiden.

Anret bagels, tomat og resterende agurk på tallerkener.

Dryp tomat og agurk med en smule olivenolie, salt og et nip peber.

Server med frugtsalat.