Laksebagel og frugtsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Laksebagel og frugtsalat

2 portioner | med pære, æble og appelsin

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her får du et komplet kit, der er skønt på alle tidspunkter af døgnet - en lækker sesambagel fyldt med røget laks, agurk og purløgs-crème fraiche, en frisk frugtsalat og en lille agurk-tomatsalat.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Sesambagel

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Æble

1 stk

Appelsin

1 stk

Pære

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til tomat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3295 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt35.3 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat91.2 g
Sukker29.6 g
Protein27.7 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Del bagels på midten.

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du foretrækker dine bagels varme). 

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne. 

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

2

Imens, skær tomat og agurk i tynde skiver.

Hak purløg fint.

Bland crème fraiche, purløg, salt og et nip peber i en lille skål.

3

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Bland frugt i en stor skål.

4

Smør begge sider af bagels med crème fraiche-dressing.

Top undersiden med agurk og laks revet i mindre stykker, og luk med oversiden.

Anret bagels, tomat og resterende agurk på tallerkener.

Dryp tomat og agurk med en smule olivenolie, salt og et nip peber.

Server med frugtsalat.