
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her får du et komplet kit, der er skønt på alle tidspunkter af døgnet - en lækker sesambagel fyldt med røget laks, agurk og purløgs-crème fraiche, en frisk frugtsalat og en lille agurk-tomatsalat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Sesambagel
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Æble
1 stk
Appelsin
1 stk
Pære
1 stk
Purløg
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til tomat

Del bagels på midten.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du foretrækker dine bagels varme).
Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Imens, skær tomat og agurk i tynde skiver.
Hak purløg fint.
Bland crème fraiche, purløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Skær pære og æble i tynde, halve skiver.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Bland frugt i en stor skål.

Smør begge sider af bagels med crème fraiche-dressing.
Top undersiden med agurk og laks revet i mindre stykker, og luk med oversiden.
Anret bagels, tomat og resterende agurk på tallerkener.
Dryp tomat og agurk med en smule olivenolie, salt og et nip peber.
Server med frugtsalat.