Skip to main content

Veggie bulgur bowl with fresh mozzarella

with avocado, walnuts and buttermilk dressing

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sennep
Æg
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Avocado

1 stk

Salat

100 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

20 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)2813 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt41.6 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat51.9 g
Sukker9.2 g
Kostfibre12.7 g
Protein22.8 g
Salt2.5 g
Potassium644 mg
Calcium28.4 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image