Oplev det luksuriøse ved at spise hjemme med vores Cremede toscansk laks og gratinerede tomater. Denne premiumret kombinerer ingredienser i topklasse med trin, der er nemme at følge, hvilket gør det nemt at skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
50 g
Soltørrede tomater
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
400 g
Små kartofler
1 stk
Basilikum
15 g
Pistacienødder
(Indeholder: Nøtter, Pistacienødder Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Havre, Sesam, Byg, Jordnødder, Spelt, Rug)
40 g
Rucola
1 stk
Zucchini
2 stk
Tomat
15 g
Kapers
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
1 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til pesto
¼ tsk
Salt til pesto
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Imens, hak kapers fint.
Halver tomat.
Bland panko, kapers, olivenolie og et nip peber i en lille skål.
Fordel tomat på den ene side af en bageplade med bagepapir. Top med panko-kapersblanding, og tryk ned så den sidder fast.
Skær zucchini i tynde, halve skiver, og fordel på den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber.
Bag tomat og zucchini i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre og gyldne.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skyl rucola.
Hak basilikum fint.
Halver citrusfrugt.
Hak pistacienødder fint.
Bland olivenolie, basilikum, pistacienødder, halvdelen af finrevet ost, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Hak soltørrede tomater og hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Svits hvidløg og soltørrede tomater i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde og resterende finrevet ost, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Vend pistaciepesto, zucchini og rucola med kartofler lige inden servering.
Anret laks, kartoffelsalat og tomater på tallerkener.
Top laks med sauce.