I aften frister vi med vidunderlig hyggemad, der vil blive slugt af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk svinekødsgryde, der får en spændende smag af sojasauce og røget paprika og en dejlig cremethed af fløde og tomater. Vi serverer vores gryderet med luftige ris og frisk spinat. Regn ikke med rester i aften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
300 g
Svinekamfilet
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Røget paprika
150 ml
Madlavningsfløde
30 g
Spinat
25 ml
Sojasauce
35 g
Tomatpuré
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
37.5 g
Radiser
100 g
Romainesalat
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til salat
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 2 cm strimler.
Skyl spinat.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød, peberfrugt og løg i 2-3 min, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt sojasauce, røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
Imens, skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Skær radiser i tynde skiver.
Bland salat, radiser, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med spinat og svinekødsgryde.
Server med salat.