Skip to main content
Cremet svinekødsgryde
Cremet svinekødsgryde

Cremet svinekødsgryde

med røget paprika og frisk spinat

I aften frister vi med vidunderlig hyggemad, der vil blive slugt af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk svinekødsgryde, der får en spændende smag af sojasauce og røget paprika og en dejlig cremethed af fløde og tomater. Vi serverer vores gryderet med luftige ris og frisk spinat. Regn ikke med rester i aften!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Milk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

300 g

Svinekamfilet

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Røget paprika

150 ml

Madlavningsfløde

30 g

Spinat

25 ml

Sojasauce

35 g

Tomatpuré

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

37.5 g

Radiser

100 g

Romainesalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3700 kJ
Kalorier (kcal)884 kcal
Fedt41.1 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat87.2 g
Sukker15.3 g
Kostfibre5.4 g
Protein42.2 g
Salt6.2 g
Potassium57.6 mg
Calcium18.2 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. 

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm strimler.

Skyl spinat. 

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Steg kød og løg
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød, peberfrugt og løg i 2-3 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt sojasauce
4

Tilsæt sojasauce, røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil kødet er gennemstegt.

Imens, skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland salat, radiser, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med spinat og svinekødsgryde.

Server med salat.