Skip to main content
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med grøn rucolasalat og græskarkerner

Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og crème fraiche. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Milk
Hvede
Gluten
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

150 ml

Madlavningsfløde

10 g

Græskarkerner

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Spaghetti

20 g

Honning-sennepsdressing

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

40 g

Rucola

1 stk

Kruspersille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)3094 kJ
Kalorier (kcal)739 kcal
Fedt35.2 g
Mættet fedt20.7 g
Kulhydrat78 g
Sukker12.8 g
Kostfibre5.1 g
Protein27.4 g
Salt3.4 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak prosciutto, tomat og persille groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skyl rucola.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en mule bid.

Steg prosciutto og hvidløg
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, tomat, persille, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Lav rucolasalat
5

Bland agurk, rucola og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Tilsæt pasta til stegepanden, og vend med sauce.

Smag til med salt og peber.

TIP: Server dressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med resterende finrevet ost.

Server med rucolasalat toppet med græskarkerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image