topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med grøn rucolasalat og græskarkerner

Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og fløde. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Kruspersille

50 g

Prosciutto

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2737 kJ
Kalorier (kcal)654 kcal
Fedt25.2 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat76.9 g
Sukker12.2 g
Protein28 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak prosciutto, tomat og persille groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skyl rucola.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en mule bid.

Steg prosciutto og hvidløg
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, tomat, persille, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Lav rucolasalat
5

Bland agurk, rucola og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Tilsæt pasta til stegepanden, og vend med sauce.

Smag til med salt og peber.

TIP: Server dressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med resterende finrevet ost.

Server med rucolasalat toppet med græskarkerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image