HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Prosciuttopasta
topBanner
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med grøn rucolasalat og græskarkerner

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og crème fraiche. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.

Tags:HurtigBørnevenligKlimavenlig
Allergener:GlutenMælkÆgSennepSulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Kruspersille

50 g

Prosciutto

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 pakke

Spaghetti

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

½ pakke

Crème fraiche

(IndeholderMælk)

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

40 g

Rucola

20 g

Honning-sennepsdressing

(IndeholderÆg, Sennep, Sulfitter)

20 g

Græskarkerner

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)663 kcal
Energi (kJ)2776 kJ
Fedt27.14 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat73.8 g
Sukker10.1 g
Protein28.49 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Hak prosciutto, tomat og persille groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl agurk til lange, tynde bånd. Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en mule bid.

3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 1-2 min, eller indtil gylden. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

4

Sænk til middel varme, tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], pastavand, tomat, persille (gem lidt til anretning), kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.

5

Bland agurk, rucola og honning-sennepsdressing i en skål skål, og top med græskarkerner. Tilsæt pasta, og vend med sauce. Smag til med salt og peber. TIP: Server sennepsdressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost og resterende persille. Server med rucolasalat.