topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med grøn rucolasalat og græskarkerner

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og crème fraiche. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Kruspersille

50 g

Prosciutto

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 pakke

Græskarkerner

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)664 kcal
Energi (kJ)2776 kJ
Fedt27.14 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat73.8 g
Sukker10.1 g
Protein28.49 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Hak prosciutto, tomat og persille groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl agurk til lange, tynde bånd. Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en mule bid.

Steg prosciutto og hvidløg
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 1-2 min, eller indtil gylden. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme, tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], pastavand, tomat, persille (gem lidt til anretning), kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.

Lav rucolasalat
5

Bland agurk, rucola og honning-sennepsdressing i en skål skål, og top med græskarkerner. Tilsæt pasta, og vend med sauce. Smag til med salt og peber. TIP: Server sennepsdressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost og resterende persille. Server med rucolasalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image