
Cremet prosciuttopasta
med grøn rucolasalat og græskarkerner
Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og crème fraiche. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pose
Kruspersille
50 g
Prosciutto
2 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Agurk
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
1 pakke
Græskarkerner
Fremgangsmåde

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak prosciutto, tomat og persille groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl agurk til lange, tynde bånd. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], hæld resten fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en mule bid.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 1-2 min, eller indtil gylden. Tilsæt hvidløg, og steg i 30 sek.

Sænk til middel varme, tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], pastavand, tomat, persille (gem lidt til anretning), kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber*, og lad simre i 3-4 min.

Bland agurk, rucola og sennepsdressing i en skål skål, og top med græskarkerner. Tilsæt pasta, og vend med sauce. Smag til med salt* og peber*. TIP: Server sennepsdressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost og resterende persille. Server med rucolasalat.