HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Prosciuttopasta
topBanner
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med grøn rucolasalat og græskarkerner

Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og crème fraiche. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutensojaægsennepsulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

270 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Græskarkerner

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholderæg, sennep, sulfitter)

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

40 g

Rucola

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 pose

Kruspersille

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3444.8337 kJ
Kalorier (kcal)823.335 kcal
Fedt27.973 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat105.7101 g
Sukker11.6 g
Protein33.8585 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak prosciutto, tomat og persille groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl agurk til lange, tynde bånd. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], hæld resten fra, og vend eventuelt med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en mule bid.

3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 1-2 min, eller indtil gylden. Tilsæt hvidløg, og steg i 30 sek.

4

Sænk til middel varme, tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], pastavand, tomat, persille (gem lidt til anretning), kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber*, og lad simre i 3-4 min.

5

Bland agurk, rucola og sennepsdressing i en skål skål, og top med græskarkerner. Tilsæt pasta, og vend med sauce. Smag til med salt* og peber*. TIP: Server sennepsdressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost og resterende persille. Server med rucolasalat.