Cremet perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med stegt bacon og frisk spinat

Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, løg og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter cherrytomater, spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, tern

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)666 kcal
Energi (kJ)2785 kJ
Fedt30.3 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker10.9 g
Protein24.9 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middel varme i 12-15 min, eller indtil bløde. 

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Hak zucchini fint.

Hak basilikum fint.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg bacon i 2-3 min, og sænk til middelhøj varme.

Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min.

Krydr med et stort nip salt og peber.

Tilsæt perlecouscous
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt perlecouscous, cherrytomater og spinat, og vend indtil spinaten er faldet sammen.

Tag panden af varmen.

Tilsæt creme fraiche
5

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af basilikum, og rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. 

Top med resterende basilikum.