Cremet majs-tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet majs-tortelloni

Cremet majs-tortelloni

med finrevet ost og frisk basilikum

I aften laver vi en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vores svampetortelloni skal blot koge i 1-2 min, inden den havner i en fantastisk sauce med majs, løg, spinat, basilikum og fløde. Vi topper med chili, og så er maden klar til at nydes.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

1 pose

Basilikum

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3190 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat73.6 g
Sukker14.9 g
Protein27.9 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg grøntsager
2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Hæld væde fra majs. 

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs og løg i 3-4 min, eller indtil let brunet. 

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat. 

Tilsæt hvidløg til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og pastavand, og vend sammen. 

Sænk til middel varme.

Tilsæt tortelloni, spinat, finrevet ost og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener. 

Drys med chiliflager [½ pakke, 2P] og græskarkerner.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image