HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Linsepasta
topBanner
Cremet linsepasta

Cremet linsepasta

med knasende rucolasalat og frisk basilikum

Cremet og krydret linsepasta varmer en kold efterårsaften. Vi koger røde linser med hvidløg, cherrytomater, basilikum, fløde, og vores vidunderlige krydderiblanding Middelhavsdrøm. Vi serverer linserne med rigatoni, som er kendt for at være en rigtig sovstyv! Spændende tilbehør er en innovativ mandelsalat med rucola og citron.

Tags:Vegetarisk
Allergener:MælkÆgSelleriGlutenNødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Røde linser

(Kan indeholdeGluten)

1 pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

½ dåse

Tomatpuré

1 g

Oregano, tørret

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

270 g

Pasta

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

40 g

Rucola

20 g

Mandler

(IndeholderNødder)

1 g

Chiliflager

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)997 kcal
Energi (kJ)4171 kJ
Fedt35.11 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat126.71 g
Sukker19 g
Protein35.89 g
Salt2.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Halver cherrytomater. Hak basilikum groft. Skær citron i både. Skyl linser under koldt vand* i en si.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, zucchini og tomatpuré [1/2 dåse, 2P] i 3-4 min. Skyl rucola under koldt vand* i en si.

3

Tilsæt linser, hvidløg, cherrytomater, madlavningsfløde, vand* [1 dl | 2 dl], et skvæt citronsaft, basilikum (gem lidt til anretning), oregano, Mamas Favorit, grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til stegepanden, og bring i kog. Skru ned til middellav varme, og lad simre i 15-20 min, eller indtil linserne er møre.

4

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, når saucen har 10-15 min tilbage, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

5

Hak mandler groft. Bland rucola, mandler, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål.

6

Anret pasta og sauce i dybe tallerkener. Top med hård ost, resterende basilikum og et nip chiliflager. Server med mandelsalat. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.