Laks og pasta er en vindende duo, og i aften får de selskab af et væld af andre skønne ingredienser. Vi steger løg, hvidløg, zucchini, gulerod og laks, og lader dem derefter simre i en cremet sauce med crème fraiche, grøntsagsbouillon og dild. Vi vender tagliatelle i saucen, og så er den fantastiske alt-i-en ret klar at serveres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Løg
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
250 g
Tagliatelle, frisk
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Valnødder, Bløddyr, Mælk, Nøtter, Krebsdyr, Æg, Soja, Sennep, Fisk)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Dild
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
2 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til pasta
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv zucchini og gulerod (uskrællet) groft.
Hak dild fint.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og hvidløg i 2-3 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt zucchini, gulerod og salt, og steg i 3 min.
Imens, fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt og et nip peber.
Tilæst laks til panden, og steg i 6-7 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Kom pasta tilbage i gryden.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt til panden, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.
Krydr med et nip peber.
Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med resterende dild.