Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
110 g
Zucchini
1 stk
Gulerod
1 pose
Dild
250 g
Laksefilet
(IndeholderFisk)75 g
Crème fraiche
(IndeholderMælk)4 g
Grøntsagsbouillon
(IndeholderSelleri)250 g
Tagliatelle
(IndeholderÆg, GlutenKan indeholdeSoja, Sennep, Æg)¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær løg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak dild fint.
Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min. Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.
Tilsæt laks til panden, og steg i 6-7 min. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden.
Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], pastavand, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min. Krydr med et nip peber*. Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende dild.