HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Laksepasta
topBanner
Cremet laksepasta

Cremet laksepasta

med revet zucchini og frisk dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Tags:Børnevenlig
Allergener:FiskMælkSelleriÆgGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 pose

Dild

250 g

Laksefilet

(IndeholderFisk)

75 g

Crème fraiche

(IndeholderMælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

250 g

Tagliatelle

(IndeholderÆg, GlutenKan indeholdeSoja, Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)850 kcal
Energi (kJ)3557 kJ
Fedt42.5 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat80.12 g
Sukker8.1 g
Protein40.36 g
Salt3.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær løg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak dild fint.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min. Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

3

Tilsæt laks til panden, og steg i 6-7 min. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden.

5

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], pastavand, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min. Krydr med et nip peber*. Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende dild.