Cremet kyllingepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet kyllingepasta

Cremet kyllingepasta

med tomat & lagret ost

Vi håber, at I er sultne. Aftenens ret er nemlig rigtig hyggemad som hele familien kommer at skovle i sig. Vidunderlig cremet sauce med masser af herlige ingredienser. Kylling, tomater, gulerod og lagret ost tilberedes med fløde og blandes med pasta. Her bliver der ikke brug for ketchup!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

200 ml

Madlavningsfløde

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 stk

Gulerod

4 g

Middelhavsdrøm

20 g

Finrevet ost

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)642 kcal
Energi (kJ)2688 kJ
Fedt3.8 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat97.35 g
Sukker5.1 g
Protein51.53 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

 Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og Middelhavsdrøm i 2-3 min. Tilsæt kylling, hvidløg og tomat, og steg i yderligere 4-5 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak basilikum
4

Hak basilikum groft.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kyllingepasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum.