
Cremet kyllingepasta
med tomat & lagret ost
Vi håber, at I er sultne. Aftenens ret er nemlig rigtig hyggemad som hele familien kommer at skovle i sig. Vidunderlig cremet sauce med masser af herlige ingredienser. Kylling, tomater, gulerod og lagret ost tilberedes med fløde og blandes med pasta. Her bliver der ikke brug for ketchup!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
2 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
200 ml
Madlavningsfløde
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
1 stk
Gulerod
4 g
Middelhavsdrøm
20 g
Finrevet ost
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.
Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og Middelhavsdrøm i 2-3 min. Tilsæt kylling, hvidløg og tomat, og steg i yderligere 4-5 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak basilikum groft.
Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*.
Anret kyllingepasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum.