HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Kyllingepasta
topBanner
Cremet kyllingepasta

Cremet kyllingepasta

med tomat & lagret ost

Vi håber, at I er sultne. Aftenens ret er nemlig rigtig hyggemad som hele familien kommer at skovle i sig. Vidunderlig cremet sauce med masser af herlige ingredienser. Kylling, tomater, gulerod og lagret ost tilberedes med fløde og blandes med pasta. Her bliver der ikke brug for ketchup!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Tomat

270 g

Kyllingebouillon

4 g

Madlavningsfløde

280 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

Gulerod

Middelhavsdrøm

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Kyllingebrystfilet

Løg

Hvidløgsfed

Basilikum

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2687.6345 kJ
Kalorier (kcal)642.36 kcal
Fedt3.799 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat97.35 g
Sukker5.1 g
Protein51.534 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og Middelhavsdrøm i 2-3 min. Tilsæt kylling, hvidløg og tomat, og steg i yderligere 4-5 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Hak basilikum groft.

5

Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kyllingepasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum.