Cremet svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinemørbrad

Cremet svinemørbrad

med kogte kartofler og tyttebærsyltetøj

Her har vi sat sammen en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes med en skøn svampesauce med madlavningsfløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler og tyttebærsyltetøj.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

200 g

Champignon

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Tyttebærsyltetøj

400 g

Små kartofler

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Bredbladet persille

2 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2845 kJ
Kalorier (kcal)680 kcal
Fedt34.7 g
Mættet fedt19.2 g
Kulhydrat54.8 g
Sukker19.8 g
Protein35.4 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og et nip peber, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Hak svampe groft.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.

Overfør til en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Hak persille fint.

Steg kød
3

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person), og krydr med salt og et nip peber.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav svampesauce
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande. 

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, vand, salt og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: TIlsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Tilsæt kød
5

Tilsæt svinemørbrad, og smag til med salt og peber.

Vend smør og persille i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og glaskål på tallerkener.

Top svinemørbrad med svampesauce.

Server med tyttebærsyltetøj.