Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Citronlaks

Citronlaks

med ovnbagte rodfrugter & dildagurker

Vi forstår, at denne opskrift fangede din opmærksomhed, citronlaks smager jo bare sååå godt! Smagene er perfekt afbalanceret mellem laks, smør og citron, og serveres med gyldne ovnbagte kartofler og rødbeder toppet med crunchy sesamfrø. Til dette en forfriskende cremet salat med agurk, dild og hvidløg blandet med creme fraiche. Let, hurtigt og virkelig lækkert!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

stk

Agurk

75 g

Fraiche

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk, piccolo

200 g

Laksefilet

10 g

Sesamfrø

1 stk

Rødbede

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)33 kcal
Energi (kJ)140 kJ
Fedt2.64 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat1.06 g
Sukker0.2 g
Protein1 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Drys med sesamfrø. Krydr med salt* ogpeber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Lav citronbouillon
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær agurk i tynde skiver. Hak dild groft. Del citron på midten. Skær den ene halvdel i tynde skiver. Bland vand*, grøntsagsbouillon, et stort skvæt citronsaft og 1/2 hvidløg i en lille skål.

Bland dildagurker
3

Bland agurk, fraiche [½ pakke, 2 pers.], 1/2 dild og resterende hvidløg i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Steg laks med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks.

Tilsæt citronbouillon
5

Tilsæt citronbouillon og en klat smør*. Steg i 3-4 min.

Server
6

Anret laks, ovnbagte rodfrugter og dildagurker på tallerkener. Top med citronskiver og resterende dild.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image