Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Forkæl familie og venner med forførende mini-butterdejstærter! De er fyldt med smørstegte æbletern, kanel og honning, og er sprøde og lækre, når man tager en bid. Server med en frisk og syrlig vanilje-crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Butterdej
2 stk
Æble
4 g
Kanel
50 g
Honning
150 ml
Crème fraiche
5 g
vaniljesukker
1 spsk
Smør til æble
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær æble i 1 cm tern.
Opvarm en lille gryde på middel varme. Kog æble med honning, smør og kanel i 5-7 min, indtil bløde og karamelliserede.
Lad afkøle lidt.
Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir, og skær i 4 firkanter.
Top butterdej med en skefuld fyld, og fold til trekanter.
Pres enderne sammen med en gaffel hele vejen rundt.
Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og sprøde.
Imens, bland crème fraiche og vaniljesukker i en lille skål.
Server tærter med vanilje-crème fraiche.