topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chorizobowl

Chorizobowl

med blomkål, perlecouscous og græsk salatost

Karamelliser krydret chorizo ​​sammen med løg og server med ovnbagte grøntsager, du har givet latinamerikansk kærlighed i form af en varmende krydderiblanding. Sæt fluffy couscous på samme plade, top med græsk salatost og frisk persille, og du har en rigtig smagsfest at glæde dig til.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

275 g

Blomkål

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

4 g

Panamad

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

15 ml

Balsamico

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 4)

4 dl

Vand (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)744 kcal
Energi (kJ)3113 kJ
Fedt31.6 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat78.68 g
Sukker15.3 g
Protein35.83 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær blomkål i små buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med Panamad, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min.

Steg chorizo
3

Skær chorizo i 1 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og chorizo i 4-5 min.

Lad simre
4

Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk | 2 spsk] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil mørk og let tyknet.

Bland chorizocouscous
5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak persille og spinat groft. Bland perlecouscous, spinat, rødløg, chorizo, gulerod, blomkål, halvdelen af persille og salatost [1/4 pakke | 1/2 pakke] i en stor skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret chorizocouscous i skåle. Top med en smule salatost og resterende persille.