HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChicken Tikka Masala
topBanner
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

med jasminris & agurkesalat

Chicken Tikka Masala er virkelig en ægte familieret - og der er noget specielt ved at spise en velsmagende og aromatisk karrygryderet med jasminris sammen. HelloFreshs version er naturligvis ingen undtagelse, og den friske agurksalat er virkelig prikken over i'et.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Tomat

280 g

Madlavningsfløde

30 g

Gulerod

12.5 ml

Agurk

3.5 dl

Kyllingebouillon

Jasminris

Kyllingebrystfilet

Løg

Tikka masala

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1788.1368 kJ
Kalorier (kcal)427.375 kcal
Fedt2.29 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat61.1387 g
Sukker0.3 g
Protein39.405 g
Salt1.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10-15 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak agurk fint. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Overfør til en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, tomat og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt tikka masala og hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kylling. Smag til med salt* og peber*.

5

Bland agurk og hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en skål. Lad stå i 5 min. 

6

Anret ris og chicken tikka masala i dybe tallerkener. Top med syltede agurker.