Chicken Tikka Masala er virkelig en ægte familieret - og der er noget specielt ved at spise en velsmagende og aromatisk karrygryderet med jasminris sammen. HelloFreshs version er naturligvis ingen undtagelse, og den friske agurksalat er virkelig prikken over i'et.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
200 ml
Madlavningsfløde
1 stk
Gulerod
stk
Agurk
4 g
Kyllingebouillon
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk, piccolo
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Løg
30 g
Tikka masala
12.5 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Hvidløgsfed
3.5 dl
Vand
Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10-15 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak agurk fint. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, tomat og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt tikka masala og hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kylling. Smag til med salt* og peber*.
Bland agurk og hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en skål. Lad stå i 5 min.
Anret ris og chicken tikka masala i dybe tallerkener. Top med syltede agurker.