topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

med jasminris & agurkesalat

Chicken Tikka Masala er virkelig en ægte familieret - og der er noget specielt ved at spise en velsmagende og aromatisk karrygryderet med jasminris sammen. HelloFreshs version er naturligvis ingen undtagelse, og den friske agurksalat er virkelig prikken over i'et.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

200 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Gulerod

stk

Agurk

4 g

Kyllingebouillon

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk, piccolo

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Løg

30 g

Tikka masala

12.5 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)427 kcal
Energi (kJ)1788 kJ
Fedt2.29 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat61.14 g
Sukker0.3 g
Protein39.41 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10-15 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak agurk fint. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Overfør til en tallerken.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, tomat og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt tikka masala og hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kylling. Smag til med salt* og peber*.

Sylt agurk
5

Bland agurk og hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en skål. Lad stå i 5 min. 

Server
6

Anret ris og chicken tikka masala i dybe tallerkener. Top med syltede agurker.