Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Cremet chiagrød kan varieres i det uendelige med forskellige smagssammensætninger og toppings. Her får du tre varianter – med ananas, hindbærsyltetøj og mango-passionsfrugt. Forbered grøden aftenen før, og få en lækker morgenmad!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)
540 ml
Kokosmælk
450 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
75 g
Honning
1 stk
Granatæble
100 g
Hindbærsyltetøj
40 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
227 g
Ananasskiver
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
1 stk
Mynte
30 g
Pistacienødder
(Indeholder: Nødder, pistacienødder Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Havre, Sesam, Byg, Jordnødder, Spelt, Rug)
1 stk
Mango
1 stk
Passionsfrugt
Aftenen før:
Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
Hak mynte fint.
Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.
Bland mynte og ananas i en lille skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gyldent.
Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med halvdelen af ananas, så resterende chiagrød, og resterende ananas.
Top med kokosmel.
Aftenen før:
Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
Hak mandler groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med hindbærsyltetøj og halvdelen af granatæblekerner, så resterende chiagrød, og resterende granatæblekerner.
Top med mandler.
TIP: Ved at fjerne kernerne i vand undgår du, at frugtsaften smitter af.
Aftenen før:
Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
Hak pistacienødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist pistacienødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Halver passionsfrugt, og skrab indmad ud med en ske.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med halvdelen af mango og passionsfrugt, så resterende chiagrød, mango og passionsfrugt.
Top med pistacienødder.