Char siu-inspireret svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspireret svine- og kalvekød

Char siu-inspireret svine- og kalvekød

med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og server med nudler. Top med crunchy peanuts og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)715 kcal
Energi (kJ)2990 kJ
Fedt27.1 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat75.9 g
Sukker16 g
Protein40.7 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Snit chili fint, og hak pak choi groft.

Steg rødløg og gulerod
2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.

Steg grøntsager
3

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 1 min.

Overfør til en skål.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil 'al dente'. 

Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Vend nudler med hoisinsauce og nudelvand i gryden.

Steg kød
5

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på høj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet, og sænk til lav varme.

Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler, og vend sammen.

Smag til med salt og peber. 

TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chili.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.