
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Den klassiske capresesalat kommer fra Italien og har taget hele verden med storm, og med god grund! Den er skøn i al sin enkelthed: Friske mozzarellaskiver lagt sammen med tynde skiver tomat, og toppet med frisk basilikum. Vi topper også med en sødmefuld og syrlig balsamicoglaze.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
3 stk
Tomat
250 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Basilikum
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til tomat

Skær tomat i tynde skiver.

Hæld væde fra mozzarella.
Skær i 1/2 cm tynde skiver.

Opvarm balsamico og sukker i en lille gryde på middel varme.
Pisk i 1-2 min, indtil tyknet.

Anret skiftevis tomat og mozzarella i en cirkel på et fad.
Krydr med salt og et nip peber.
Dryp med balsamicoglaze, og top med basilikumblade.