Skip to main content
Klassisk capresesalat

Klassisk capresesalat

Delevenlig ret | med balsamicoglaze og basilikum

5.0
(2)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Den klassiske capresesalat kommer fra Italien og har taget hele verden med storm, og med god grund! Den er skøn i al sin enkelthed: Friske mozzarellaskiver lagt sammen med tynde skiver tomat, og toppet med frisk basilikum. Vi topper også med en sødmefuld og syrlig balsamicoglaze.

Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

3 stk

Tomat

250 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Basilikum

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til tomat

Næringsindhold

Energi (kJ)1320 kJ
Kalorier (kcal)316 kcal
Fedt20.6 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat9.2 g
Sukker8.8 g
Kostfibre2.1 g
Protein22.6 g
Salt2.4 g
Trans Fat0.3 g
Potassium369 mg
Calcium16.5 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered tomat
1

Skær tomat i tynde skiver.

Forbered mozzarella
2

Hæld væde fra mozzarella.

Skær i 1/2 cm tynde skiver.

Lav balsamicoglaze
3

Opvarm balsamico og sukker i en lille gryde på middel varme.

Pisk i 1-2 min, indtil tyknet.

Server
4

Anret skiftevis tomat og mozzarella i en cirkel på et fad.

Krydr med salt og et nip peber.

Dryp med balsamicoglaze, og top med basilikumblade.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image