Cajunpaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret sej

Cajunpaneret sej

med sprøde fritter og peberfrugtsalsa

Sej er en torskfisk med lidt mørkere kød end almindelig torsk. Paner den i panko og steg den i olie, så får du fantastisk fast og velsmagende kød. Server fisken med hjemmelavede fritter og aioli, en vidunderlig peberfrugtsalsa med persille, og så er denne uges lækre fiskeret klar til at spise!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2794 kJ
Kalorier (kcal)668 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat77.5 g
Sukker14.6 g
Protein35 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Hak tomat og persille fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Lav salsa
3

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt og peber i en skål.

Paner fisk
4

Bland hvedemel [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden skål. 

Kom panko og halvdelen af Ay Cajun-ba i en tredje skål. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og resterende Ay Cajun-ba.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, salsa og fritter på tallerkener.

Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image