Skip to main content
Cajunpaneret sej
Cajunpaneret sej

Cajunpaneret sej

med sprøde fritter og peberfrugtsalsa

Sej er en torskfisk med lidt mørkere kød end almindelig torsk. Paner den i panko og steg den i olie, så får du fantastisk fast og velsmagende kød. Server fisken med hjemmelavede fritter og aioli, en vidunderlig peberfrugtsalsa med persille, og så er denne uges lækre fiskeret klar til at spise!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Pesce
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten
Hvede
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

6 ml

Balsamico

25 g

Panko

2 stk

Tomat

500 g

Kartofler

40 g

Aioli

8 g

Ay Cajun-ba

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 tsk

Sukker til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2730 kJ
Kalorier (kcal)653 kcal
Fedt23.8 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker15 g
Kostfibre7.9 g
Protein33.9 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.8 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1396 mg
Calcium20 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Hak tomat og persille fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Lav salsa
3

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en skål.

Paner fisk
4

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en skål.

Pisk æg i en anden skål.

Kom panko og halvdelen af Ay Cajun-ba i en tredje skål.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og resterende Ay Cajun-ba.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret salsa, fritter og fisk på tallerkener.

Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image