Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Cajunpaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret sej

Cajunpaneret sej

med sprøde sesamfritter og peberfrugtsalsa

Sej er en torskfisk med lidt mørkere kød end almindelig torsk. Paner den i panko og steg den i olie, så får du fantastisk fast og velsmagende kød. Server med hjemmelavede fritter, en vidunderlig peberfrugtsalsa med persille og en klat aioli, og denne uges lækre fiskeret er klar til at spises!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

7.5 ml

Balsamico

1 stk

Peberfrugt

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)692 kcal
Energi (kJ)2894 kJ
Fedt27.33 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat76.42 g
Sukker15.6 g
Protein35.35 g
Salt2.5 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med sesamfrø. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Hak persille fint. Skær tomat og peberfrugt i små tern.

Lav salsa
3

Bland tomat, peberfrugt og persille i en skål. Tilsæt balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk], og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Paner fisk
4

Vend fisk med halvdelen af Ay Cajun-ba på en tallerken. Bland hvedemel* [1 spsk I 2 spsk], salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en anden skål. Kom panko og resterende Ay Cajun-ba i en tredje skål. Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, salsa og fritter på tallerkener. Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image