Skip to main content
Cæsar-inspireret burger
Cæsar-inspireret burger

Cæsar-inspireret burger

med sprød finrevet ost og fritter

Lyst til burger? Vores Cæsar-inspireret burger er fuld af sprødhed og lækre smage, der sammen går op i en højere enhed. Nyd sprød finrevet ost og en cæsarinspireret dressing i hver en bid.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

100 g

Romainesalat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Sennep, Selleri)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

1 stk

Purløg

2 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 stk

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

Næringsindhold

Energi (kJ)4405 kJ
Kalorier (kcal)1053 kcal
Fedt43.2 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat115 g
Sukker24.6 g
Kostfibre8.1 g
Protein52.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1273 mg
Calcium6.6 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak bladene fint.

Skær tomat i tynde skiver.

Hak hvidløg og purløg fint.

Bland fraiche, purløg, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg bøffer
3

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Lav sprød ost
4

Imens, fordel finrevet ost i cirkler (på samme størrelse som bollen, 1 pr. person) på en anden bageplade med bagepapir.

Bag i 5-6 min, eller indtil osten er gylden og sprød i kanterne.

Tag ud af ovnen, og lad køle af.

TIP: Osten bliver sprød, når den er kølet af.

Rist boller
5

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Smør boller med dressing.

Top med bøffer, sprød ost, salat og tomat, og krydr med et nip salt.

Server med resterende salat.