Lyst til burger? Vores Cæsar-inspireret burger er fuld af sprødhed og lækre smage, der sammen går op i en højere enhed. Nyd sprød finrevet ost og en cæsarinspireret dressing i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
100 g
Romainesalat
250 g
Hakket svine-/kalvekød
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Sennep, Selleri)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
1 stk
Purløg
2 stk
Rødbede
½ tsk
Salt til kartofler
1 stk
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak bladene fint.
Skær tomat i tynde skiver.
Hak hvidløg og purløg fint.
Bland fraiche, purløg, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.
Imens, fordel finrevet ost i cirkler (på samme størrelse som bollen, 1 pr. person) på en anden bageplade med bagepapir.
Bag i 5-6 min, eller indtil osten er gylden og sprød i kanterne.
Tag ud af ovnen, og lad køle af.
TIP: Osten bliver sprød, når den er kølet af.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Anret fritter på tallerkener.
Smør boller med dressing.
Top med bøffer, sprød ost, salat og tomat, og krydr med et nip salt.
Server med resterende salat.