Skip to main content
Chiagrød i tre dage
Chiagrød i tre dage

Chiagrød i tre dage

2 portioner | med kakao, blåbær og passionsfrugt

Gør hverdagen lidt lettere med vores sammensatte kits. Hvert kit indeholder 3 nemme opskrifter, som dækker flere dage. Opskrifterne er enkle med kun 2–3 trin, og de er samlet i ét overskueligt opskriftsark på i alt 6 trin. Start dine næste tre dage med en luksuriøs og smuk chiagrød, som serveres på ingen tid. Chiagrød blandes nemt aftenen før, og om morgenen skal toppings blot laves. I dette kit forkæler vi dig med blåbærchiagrød, kakaochiagrød og mango-passionsfrugtchiagrød.

Allergener:
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Chiafrø

540 ml

Kokosmælk

10 g

Kakaopulver

75 g

Honning

450 g

Yoghurt

8 g

Frysetørrede jordbær

100 g

Blåbærsyltetøj

8 g

Frysetørrede blåbær

1 stk

Passionsfrugt

15 g

Kokosmel

1 stk

Mango

Næringsindhold

Energi (kJ)5827 kJ
Kalorier (kcal)1393 kcal
Fedt91.2 g
Mættet fedt62 g
Kulhydrat99.9 g
Sukker83.2 g
Kostfibre26.8 g
Protein25.5 g
Salt0.4 g
Trans Fat0.2 g

Fremgangsmåde

Forbered chiagrød
1

Aftenen før:

Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server mango-passionsfrugtchiagrød
2

Halver passionsfrugt, og skrab indmad ud med en ske.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Anret chiagrød i glas, og top med mango, passionsfrugt og kokosmel.

Forbered chiagrød
3

Aftenen før:

Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server blåbær-chiagrød
4

Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med blåbærsyltetøj og resterende chiagrød.

Server toppet med frysetørrede blåbær.

Forbered kakaochiagrød
5

Aftenen før:

Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk], kakaopulver og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server kakao-chiagrød
6

Anret kakao-chiagrød i glas.

Server toppet med frysetørrede jordbær.