topBanner
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

450 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Blandet salat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3186 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt41 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat77 g
Sukker22 g
Protein17 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

2

Skær blomkål i små buketter.

Bland mayonnaise og blomkål i en skål.

Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en anden skål.

Vend sammen i skålen med blomkål.

3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Skær tomat i 2 cm tern.

Hak agurk groft.

5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener.

Dryp med BBQ-sauce.

Server med fraiche.