HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBuffaloblomkål
topBanner
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægsennepsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Tomat

100 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

60 g

Panamad

30 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Agurk

Blomkål

Kartofler

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

Panko

(Indeholdergluten)

Blandet salat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1765.7316 kJ
Kalorier (kcal)422.02 kcal
Fedt35.585 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat22.77 g
Sukker9.8 g
Protein2.76 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend sammen i skålen med blomkål.

3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.

5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.