topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

75 g

Fraiche

4 g

Panamad

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

stk

Agurk

550 g

Blomkål

500 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk, piccolo

60 g

Blandet salat

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)422 kcal
Energi (kJ)1766 kJ
Fedt35.59 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat22.77 g
Sukker9.9 g
Protein2.76 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend sammen i skålen med blomkål.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.

Lav salat
5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.