Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
75 g
Fraiche
4 g
Panamad
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
stk
Agurk
550 g
Blomkål
500 g
Kartofler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk, piccolo
60 g
Blandet salat
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.
Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend sammen i skålen med blomkål.
Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.
Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.
Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.