Brunchboks | Påske
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brunchboks | Påske

Brunchboks | Påske

4 portioner | med laksebrioche, prosciuttohorn og mangoyoghurt

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Så blev det påske! Forkæl hele familien med denne fantastiske påskeboks, hvor I får en brunch lidt ud over det sædvanlige. Vi serverer briocheboller med stegt spinat, røget laks og sennepsdressing, horn med prosciutto og revet gruyère, og yoghurt toppet med frisk mango og appelsinsaft. En bedre start på påskeferien bliver svær at finde!

Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Pesce
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Yoghurt

1 stk

Mango

1 stk

Appelsin

50 g

Honning

1 stk

Pizzadej

100 g

Prosciutto

100 g

Revet Gruyere

100 g

Spinat

100 g

Koldrøget laks

2 stk

Briocheboller

75 ml

Crème fraiche

15 g

Sennep

1 stk

Citron

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)8009 kJ
Kalorier (kcal)1914 kcal
Fedt87.2 g
Mættet fedt44 g
Kulhydrat195.4 g
Sukker56.6 g
Kostfibre7.2 g
Protein82.3 g
Salt9.3 g

Fremgangsmåde

Lav prosciuttohorn
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Halver prosciutto. 

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter, og skær i 8 trekanter.

Top den brede ende med prosciutto og revet gruyère, og rul til horn fra den brede til den smalle ende.

Overfør horn til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen. - Pensl horn med lidt pisket æg eller mælk for at give dem en skinnende overflade.

Lav laksebrioche
2

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Hak purløg fint.

Halver citron.

Bland crème fraiche, sennep, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg spinat med salt og et nip peber i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.

Top boller med spinat og laks. 

Dryp med sennepsdressing, og drys med purløg.

Forbered yoghurt
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Halver appelsin.

Anret yoghurt i glas, og top med honning, mango og appelsinsaft.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server
4

Anret prosciuttohorn og laksebrioche på tallerkener, og server med yoghurt.