HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBlomkålskarry
topBanner
Blomkålskarry

Blomkålskarry

med brune ris & koriander

Introducer en ny indisk klassiker til dit repertoire (ja, vi er sikker på, at du vil lave denne smagsrige karry igen!). Enkle ingredienser bliver til et magisk måltid med smage fra goan xacuti, ingefær, purerede tomater, karrypulver, frisk chili og frisk koriander. Server med brune ris, og nyd enhver bid.

Tags:VegetariskStærkUnder 650 kcal
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

170 g

Brune ris

4 g

Blomkål

efter behov

Goan xacuti

¼ tsk

Fraiche

(Indeholdermælk)

6 dl

Ingefær

Hvidløgsfed

Løg

Tomatpassata

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Gul karrypulver

(Kan indeholdesulfitter)

Koriander

Chili

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1293.8182 kJ
Kalorier (kcal)309.23 kcal
Fedt2.451 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat65.165 g
Sukker0.7 g
Protein7.0885 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 25-30 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær blomkål i små buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med karrypulver og et nip salt*. Dryp med en smule olivenolie*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

3

Hak løg fint. Riv ingefær og hvidløg.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 2-3 min. Tilsæt ingefær, goan xacuti og hvidløg. Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon, vand*, salt* og en stor klat smør*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

5

Hak koriander groft. Skær chili i tynde skiver. Tilsæt færdigbagt blomkål, spinat og fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] til panden. Rør rundt.

6

Anret ris og blomkålskarry i dybe tallerkener. Top med koriander, chili og resterende fraiche.