topBanner
Blomkålskarry

Blomkålskarry

med brune ris & koriander

Introducer en ny indisk klassiker til dit repertoire (ja, vi er sikker på, at du vil lave denne smagsrige karry igen!). Enkle ingredienser bliver til et magisk måltid med smage fra goan xacuti, ingefær, purerede tomater, karrypulver, frisk chili og frisk koriander. Server med brune ris, og nyd enhver bid.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Blomkål

170 g

Brune ris

3 g

Goan xacuti

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

2 pakke

Tomatpassata

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2 g

Gul karrypulver

(Kan indeholdeKan indeholde spor af sulfitter)

1 pose

Koriander

1 stk

Chili

½ pose

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

600 ml

Vand*

¼ tsk

Salt*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2023 kJ
Kalorier (kcal)484 kcal
Fedt8 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat83 g
Sukker14 g
Protein16 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Bring vand* i kog i en gryde.

Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 25-30 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær blomkål i små buketter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med karrypulver og et nip salt*. Dryp med en smule olivenolie*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

3

Hak løg fint.

Riv ingefær og hvidløg.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg løg i 2-3 min.

Tilsæt ingefær, goan xacuti og hvidløg.

Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon, vand*, salt* og en stor klat smør*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

5

Hak koriander groft.

Skær chili i tynde skiver.

Tilsæt færdigbagt blomkål, spinat og fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] til panden. Rør rundt.

6

Anret ris og blomkålskarry i dybe tallerkener.

Top med koriander, chili og resterende fraiche.