topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Blomkålskarry

Blomkålskarry

med brune ris & koriander

Introducer en ny indisk klassiker til dit repertoire (ja, vi er sikker på, at du vil lave denne smagsrige karry igen!). Enkle ingredienser bliver til et magisk måltid med smage fra goan xacuti, ingefær, purerede tomater, karrypulver, frisk chili og frisk koriander. Server med brune ris, og nyd enhver bid.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Stærk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Brune ris

250 g

Blomkål

3 g

Goan Xacuti

75 g

Fraiche

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

2 pakke

Tomatpassata

4 g

Grøntsagsbouillon

2 g

Gul karrypulver

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

30 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

¼ tsk

Salt

6 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)4 kcal
Energi (kJ)17 kJ
Fedt0.2 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0.5 g
Sukker0.1 g
Protein0.1 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 25-30 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Bag blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med karrypulver og et nip salt*. Dryp med en smule olivenolie*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Hak løg
3

Hak løg fint. Riv ingefær og hvidløg.

Lav karry
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 2-3 min. Tilsæt ingefær, goan xacuti og hvidløg. Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon, vand*, salt* og en stor klat smør*. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt blomkål
5

Hak koriander groft. Skær chili i tynde skiver. Tilsæt færdigbagt blomkål, spinat og fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] til panden. Rør rundt.

Server
6

Anret ris og blomkålskarry i dybe tallerkener. Top med koriander, chili og resterende fraiche.