Skip to main content
Lynstegt BBQ-sej og mangosalsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegt BBQ-sej og mangosalsa

Lynstegt BBQ-sej og mangosalsa

med jasminris og yoghurtdressing

Dyk ned i et hav af smag med vores BBQ-stegt sej og mangosalsa. Her får du en skøn ret, der er forfriskende, smagfuld og ikke mindst let at lave. En lækker og nem mulighed for at forkæle dig selv og din familie med frisk fisk til aftensmad.

Tags:
10 min prep
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Mango

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

1 stk

Koriander

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

2.5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

150 g

Jasminris

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

37.5 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2237 kJ
Kalorier (kcal)535 kcal
Fedt12.2 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat75.7 g
Sukker12.7 g
Protein29.6 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skær agurk i 1 cm tern.

Hak rødløg og koriander fint.

Lav mangosalsa
3

Bland rødkål, mango, rødløg, agurk, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Steg fisk
4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med BBQ-krydderi og salt. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav yoghurtdressing
5

Imens, bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med fisk.

Server med mangosalsa og yoghurtdressing.