Dyk ned i et hav af smag med vores BBQ-stegt sej og mangosalsa. Her får du en skøn ret, der er forfriskende, smagfuld og ikke mindst let at lave. En lækker og nem mulighed for at forkæle dig selv og din familie med frisk sej til aftensmad.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Mango
½ stk
Rødløg
½ stk
Agurk
1 stk
Koriander
250 g
Sej
2.5 g
BBQ-krydderi
150 g
Jasminris
75 g
Yoghurt
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til salsa
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skær agurk i 1 cm tern.
Hak rødløg og koriander fint.
Bland mango, rødløg, agurk, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med BBQ-krydderi og salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med fisk.
Server med mangosalsa og yoghurtdressing.