Skip to main content
BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger

BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger

med cremet coleslaw og cajunkartofler

Hvis I er en familie, der elsker burgers og spiser dem ofte, er det måske tid til at prøve noget nyt. Hvad med BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger? Det vil sige kylling, der først grilles og derefter strimles og blandes med BBQ-sauce. Vi topper kyllingen med farverig coleslaw med gulerod og rødkål, og serverer med cajun-bagte kartofler.

Tags:
Nem
Allergener:
Egg
Gluten
Milk
Hvede
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

2 stk

Briocheboller

50 g

Mayonnaise

500 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

4 g

Ay Cajun-ba

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3733 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt29.7 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat107.3 g
Sukker27.3 g
Kostfibre6.6 g
Protein50 g
Salt5.6 g
Potassium1150 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag kylling
2

Placer kylling på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, og bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt i en mellemstor skål.

Varm boller
4

Tag færdig kylling ud af ovnen, og overfør til en mellemstor skål.

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

Lav pulled chicken
5

Træk kylling i strimler med to gafler.

Vend med BBQ-sauce i en skål.

Server
6

Fyld boller med kylling og en smule coleslaw.

Server med kartofler og resterende coleslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image