HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Marineret Kylling
topBanner
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med friske grøntsager og srirachamayonnaise

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur med frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayo.

Tags:Hurtig
Allergener:GlutenSulfitterSennepÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

170 g

Bulgur

(IndeholderGluten)

25 ml

Hvidvinseddike

(IndeholderSulfitter)

½ stk

Rødløg

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ stk

Mango

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

50 g

Srirachamayonnaise

(IndeholderSennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 1)

8 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)749 kcal
Energi (kJ)3132 kJ
Fedt20.44 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat82.94 g
Sukker28.4 g
Protein48.84 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og et nip salt* i en lille skål, og rør rundt indtil opløst. Tilsæt vand* indtil løgene er dækket, og rør rundt.

2

Bring saltet vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak agurk groft.

5

Hæld væde fra rødløg.

6

Anret bulgur og kylling i dybe tallerkener. Top med peberfrugt, agurk, mango og rødløg. Server med srirachamayonnaise. TIP: Bland srirachamayonnaisen med et skvæt vand, hvis du synes, at den er for stærk.