
BBQ-marineret kylling
med friske grøntsager og srirachamayonnaise
En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur med frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
170 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Rødløg
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
½ stk
Mango
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Agurk
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 tsk
Sukker (trin 1)
8 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Fremgangsmåde

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og et nip salt* i en lille skål, og rør rundt indtil opløst. Tilsæt vand* indtil løgene er dækket, og rør rundt.

Bring saltet vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak agurk groft.

Hæld væde fra rødløg.

Anret bulgur og kylling i dybe tallerkener. Top med peberfrugt, agurk, mango og rødløg. Server med srirachamayonnaise. TIP: Bland srirachamayonnaisen med et skvæt vand, hvis du synes, at den er for stærk.