topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med friske grøntsager og srirachamayonnaise

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur med frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayo.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Rødløg

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ stk

Mango

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 1)

8 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3132 kJ
Kalorier (kcal)749 kcal
Fedt20.4 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker28.4 g
Protein48.8 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Sylt rødløg 
1

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og et nip salt* i en lille skål, og rør rundt indtil opløst. Tilsæt vand* indtil løgene er dækket, og rør rundt.

Kog bulgur
2

Bring saltet vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Steg kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak agurk groft.

Hæld væde fra rødløg 
5

Hæld væde fra rødløg.

Server
6

Anret bulgur og kylling i dybe tallerkener. Top med peberfrugt, agurk, mango og rødløg. Server med srirachamayonnaise. TIP: Bland srirachamayonnaisen med et skvæt vand, hvis du synes, at den er for stærk.